Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ! (Γράφουν οι: Νίκος Τέλλιος & Οδυσσέας Χρυσάκης)


Για μια ακόμη φορά την τελευταία δεκαετία η εθνική μας ομάδα αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της με την ιστορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Βουκουρέστι από την Ρουμανία στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ και προκρίθηκε στο μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 3-1.
Η Ελλάδα θα μπει στην μάχη Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνοντας το πρώτο της παιχνίδι  με αντίπαλο την Κολομβία του Φαλκάο, θα αντιμετωπίσει εν συνεχεία στην δεύτερη αγωνιστική την Ιαπωνία και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού των Ντρογκμπά και Τουρέ.
Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στον 3ο όμιλο του
Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (12 Ιουνίου-13 Ιουλίου 2014) και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος καλείται να αντιμετωπίσει.


Ο Όμιλος της Ελλάδας
GROUP C

Κολομβία

Ακτή Ελεφαντοστού

Ιαπωνία

Ελλάδα

Το πρόγραμμα της Εθνικής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014: Κολομβία - Ελλάδα (19:00, Μπέλο Οριζόντε), Παρασκευή 20 Ιουνίου: Ιαπωνία - Ελλάδα (01:00, Νατάλ) και Τρίτη 24 Ιουνίου 2014: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (23:00, Φορταλέσα). Από τους οκτώ ομίλους στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας.

Νίκος Τέλλιος
Οδυσσέας Χρυσάκης