Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΣΤΙΣ 20-3-2013 (γράφει ο Αντώνης Κουτσίκος)



Στο γήπεδο Δεσκάτης διεξήχθη ο τελικός κυπέλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών ανάμεσα στον ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟ και τον ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Ο αγώνας ξεκίνησε στις 3.30 μμ με την τελετή έναρξης και με πυροτεχνήματα από μικρούς και μεγάλους οπαδούς του ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΥ. Η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ παρατάχθηκε με τις πράσινες στολές και η ομάδα του ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΥ με τις κίτρινες.
(Περισσότερες φωτογραφίες και σχόλια στο κυρίως άρθρο)



Ο ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ έπειτα από μια εξαίρετη πορεία κατόρθωσε να φτάσει στον τελικό κυπέλου Ε.Π.Σ.  και να παίξει με μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας από αυτόν, γεγονός που έδειχνε πως θα είχε έναν δύσκολο αγώνα. Όμως η έξοχη αυτή πορεία του έλαβε τέλος στο ίδιο του το γήπεδο, όπου νικήθηκε με 4-0 από τον ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Ο αγώνας αυτός δυστυχώς είχε άδοξο τέλος για τον ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟ, την τοπική ομάδα της Δεσκάτης. Αλλά,παρ’ όλα αυτά έδωσε χαρά και περηφάνια στον τοπικό πληθυσμό και τον έκανε να πιστέψει πως ο τόπος του έχει μία πολύ καλή ομάδα.


Ο τελικός ήταν μία πρόβα εν όψει των αγώνων baraz που θα δώσει ο ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ με τις πρωταθλήτριες ομάδες της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  για την άνοδο στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ.






ANTΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ