Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Σχολική Χρονιά ( γράφει η Κωνσταντίνα Βάσσου )


 

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι οι πόρτες των σχολείων ολόκληρης της Ελλάδας άνοιξαν για να υποδεχτούν και πάλι τους μαθητές και τους καθηγητές (παλιούς και νέους).
Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τη ξέγνοιαστη καλοκαιρινή ζωή και να πιάσουμε ξανά τα βιβλία!!! Η έναρξη της σχολικής χρονιάς  «ενθουσιάζει» τους μαθητές γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να γνωρίσουν τους νέους τους συμμαθητές, ενώ ταυτόχρονα τους κάνει να αναρωτιούνται για το ποιά θα είναι τα μαθήματα και οι καθηγητές τους. Κάπως έτσι και με αυτά τα συναισθήματα άρχισε και η νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο μας.
 Ο αγιασμός τελέστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου και
ώρα 9:30 π.μ. στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου. Παρόντες οι διευθυντές των σχολείων, το διδακτικό προσωπικό και την τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, οι οποίοι μας ευχήθηκαν να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά. Η διευθύντρια μας κ. Κουζούπη Αφροδίτη μας έδωσε κι αυτή με τη σειρά της τις πιο θερμές ευχές της και μας εγγυήθηκε ότι θα είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε.
 Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η σχολική χρονιά και τα πρωινά ξυπνήματα… ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
Κωνσταντίνα Βάσσου