Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ξεχάστε το συμβατικό ποδόσφαιρο – Ηρθε η ώρα για πραγματική διασκέδαση με εναλλακτικά είδη μπάλας [βίντεο]



 Ξεχάστε το συμβατικό ποδόσφαιρο – Ηρθε η ώρα για πραγματική διασκέδαση με εναλλακτικά είδη μπάλας [βίντεο]
Δεν χρειάζεται να είστε τεχνίτες, όπως ο Μέσι, ούτε δυνατοί όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν απαιτείται καν να έχετε τατουάζ! Αν είσαι άμπαλοι, αλλά έχετε διάθεση να παίξετε ποδόσφαιρο, να λερωθείτε, να διασκεδάσετε και να πονέσετε ξεχάστε το κανονικό συμβατικό ποδόσφαιρο. Σας έχουμε προτάσεις...

1. Swamp Football

Κοινώς ποδόσφαιρο βάλτου. Λασπόλουτρο. Μια βρώμικη ψυχοθεραπεία, η οποία πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα. Υπάρχει και παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χρειάζεστε και οδηγίες; Οχι. Μόνο λάσπες.


 

2. Bubble Football

Φοράτε κολάρο μια τεράστια φουσκωτή μπάλα που αφήνει ελεύθερα μόνο τα πόδια σας και προσπαθείτε να ισορροπήσετε κλωτσώντας και τη μπάλα. Δύσκολο, αλλά διασκεδαστικό. Το βίντεο παρακάτω θα σας αποζημιώσει.

3. Electroshock football

Ακούγεται βάρβαρο και η αλήθεια είναι πως πονάει, αλλά έχει χαβαλέ. Πως παίζεται; Οι παίκτες της ομάδας φοράνε στο πόδι ένα ηλεκτρικό κολάρο από αυτά φοράνε στα άγρια σκυλιά (όντως είναι βάρβαρο) και δύο αρχηγοί ελέγχουν τους ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να πατήσουν το κουμπί που στέλνει στο κολάρο ηλεκτρικό ρεύμα.

Είπαμε, ακούγεται βάρβαρο, αλλά αν δείτε το βίντεο από το φιλικό ολλανδικής εκπομπής και δεν γελάσετε, μάλλον διαβάζετε λάθος θέμα.

Το κομπιουτεράκι.