Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ( γράφει η Σταυρούλα Μαντζιάλη )



Την Πέμπτη 15 Μαΐου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο σχολείο τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας και Πρόεδρο του Γαλλικού Ινστιτούτου  όπου ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο κύριος Christophe LE RIGOLEUR που γεννήθηκε την 3η Μαΐου του 1971 σε μία μεγάλη πόλη της Γαλλίας την Ντιζόν μας έκανε την τιμή και επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Δεσκάτης, ύστερα από

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή Σχολική Χρονιά ( γράφει η Κωνσταντίνα Βάσσου )


 

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι οι πόρτες των σχολείων ολόκληρης της Ελλάδας άνοιξαν για να υποδεχτούν και πάλι τους μαθητές και τους καθηγητές (παλιούς και νέους).
Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τη ξέγνοιαστη καλοκαιρινή ζωή και να πιάσουμε ξανά τα βιβλία!!! Η έναρξη της σχολικής χρονιάς  «ενθουσιάζει» τους μαθητές γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να γνωρίσουν τους νέους τους συμμαθητές, ενώ ταυτόχρονα τους κάνει να αναρωτιούνται για το ποιά θα είναι τα μαθήματα και οι καθηγητές τους. Κάπως έτσι και με αυτά τα συναισθήματα άρχισε και η νέα σχολική χρονιά στο Γυμνάσιο μας.
 Ο αγιασμός τελέστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου και

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικισμούς του Δήμου Δεσκάτης




Την Κυριακή 07-09-2014 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 14:30 στους παρακάτω οικισμούς:

Στους οικισμούς του Δήμου Δεσκάτης
Άνοιξη – Τρικοκκιά – Κατάκαλη – Τριφύλλι – Καρπερό – Δήμητρα

Την ίδια μέρα θα γίνει επίσης διακοπή από τις 08:00 έως 08:45 και από τις 13:30 έως και τις 14:15, το δήμο Δεσκάτης και στους οικισμούς Παναγιά – Παλιουριά – Παρασκευή – Άγιο Γεώργιο – Διασελάκι – Δασοχώρι

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

 ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.